“Espai d’Aprenentatge”: Voluntariat de suport acadèmic basat en evidències que dona resultats

“Espai d’Aprenentatge”: Voluntariat de suport acadèmic basat en evidències que dona resultats

El Pla educatiu d’entorn de l’Ajuntament de Reus amb el grup de recerca consolidat IMSE (Impacte Social i Educació) del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili i l’associació gitana de Dones Drom Kotar Mestipen promouen l’Actuació Educativa d’Èxit: Extensió del temps d’aprenentatge, concretada en el que anomenem: Espai d’Aprenentatge.

Aquesta Actuació Educativa d’Èxit és una mesura inclusiva que consisteix en oferir activitats d’aprenentatge addicionals amb classes de suport fora de l’horari lectiu tot fomentant la millora de la competència lingüística en la llengua catalana, vehicular en el sistema educatiu, per assegurar una educació de qualitat. Aquesta opció proporciona més suport a l’alumnat que tenen més dificultats o reben menys suport a casa. Gràcies a l’acompanyament addicional de les persones adultes voluntàries, es proporciona als nois i noies més oportunitats per continuar avançant acadèmicament i assolir el mateix nivell de rendiment que els seus companys/es.

És per aquest motiu que l’Espai d’Aprenentatge està destinat als nois i noies de 1r, 2n, 3r i 4t de l’ESO que vulguin rebre suport a les tasques acadèmiques fora de l’horari lectiu per part d’un equip de voluntariat.

Si estàs interessat/da a participar com a voluntari o voluntària ens pots fer arribar un correu electrònic a: carme.garciay@urv.cat i aviat ens posarem en contacte. Totes les persones voluntàries rebran una acreditació de participació al finalitzar el curs.

Adjuntem el cartell perquè pugueu fer extensible aquesta informació a aquelles persones que penseu puguin estar interessades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 2 =