Cadena SER Reus Entrevista al Dr. Oriol Rios sobre masculinitat i atractiu

Cadena SER Reus Entrevista al Dr. Oriol Rios sobre masculinitat i atractiu

El passat 27 d’abril, la cadena SER Reus va convidar al professor Oriol Rios, investigador principal de grup IMSE, per conèixer què diuen les evidències científiques sobre els arrels de les masculinitats i la seva vinculació amb el bullying i les violències de gènere.

Entre els temes tractats, el professor Rios destaca la importància d’incloure el llenguatge del desig unit al de l’ètica, per aconseguir conjuntament que els homes amb conductes violentes resultin covards i no desitjables, alhora que els nois i homes no violents i igualitaris resultin atractius sexualment i en tots els sentits i tipus de relacions.

Oriol, editor de la revista científica SJR-Q3 “Masculinities and Social Change”, fa un excel·lent repàs per la literatura científica en masculinitats amb exemples del dia a dia, vinculant-lo amb el que es pot fer des de l’educació.

Coeducació, James Bond, amor romàntic, per què té èxit la masculinitat “alfa”… No et perdis l’entrevista sencera: https://cadenaser.com/audio/1682598145667/