MEDIS (des de 2023 IMSE, Impacte Social i Educació) rep la visita de dues professores poloneses de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan

MEDIS (des de 2023 IMSE, Impacte Social i Educació) rep la visita de dues professores poloneses de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan

El passat 3 de març el grup de recerca MEDIS (des de 2023 IMSE, Impacte Social i Educació) va rebre la visita de les professores Ania Mańkowska i Michalina Kasprzak del Departament d’Estudis del Procés d’Aprenentatge, a la Facultat d’Estudis Educatius de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan (Polònia). Les professores investigadores estan gaudint d’una beca de mobilitat ERASMUS+ i es trobaven de visita a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili.  

L’objectiu de l’encontre va ser l’intercanvi didàctic i d’experiències científiques des de les dues universitats participants. Al seminari organitzat, la Dra Mickiewicz i la Dra Kasprzak van tenir l’oportunitat d’exposar el seu treball vers l’anàlisi compartiu de les pràctiques escolars a Polònia i Espanya i de la internacionalització dels recursos de l’educació superior a aquell país. I el grup de recerca MEDIS (des de 2023 IMSE, Impacte Social i Educació) va compartir el treball que està desenvolupant des de les diferents línies de recerca, com ara, impacte social en la recerca, gènere i actuacions educatives d’èxit.