Jornada resultats del projecte: Detecció d’actuacions per millorar la gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit laboral català

Jornada resultats del projecte: Detecció d’actuacions per millorar la gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit laboral català

El dijous dia 18 de Febrer, de 10h a 12h en format virtual, tindrà lloc la jornada final del projecte que porta per títol: Detecció d’actuacions per millorar la gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit laboral català, finançat per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

El projecte ha estat liderat pel grup de recerca IMSE (anteriorment MEDIS) del departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili. El projecte es va iniciar l’any 2019 i se centra en abordar la realitat de la gestió de la diversitat religiosa en el context laboral, per tal d’identificar actuacions dirigides a millorar la inclusió laboral de les persones que fan servir símbols religiosos, en especial èmfasi en l’ús del hijab.

La jornada s’iniciarà a les 10h i es clausurarà a les 12h, en aquesta hi participaran tant investigadores de l’equip de recerca com altres agents de la comunitat i investigadores de la temàtica.

En cas que sigui del vostre interès, podeu realitzar la inscripció a les jornades virtuals mitjançant el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1iVVjEd1xHr8PT7G8fHOfwgAAgp9qjS0cfziyBZlSPRs/edit