II Congreso Internacional de Ciencia, Feminismo y Masculinidades, CICFEM

II Congreso Internacional de Ciencia, Feminismo y Masculinidades, CICFEM

ER24_egWkAAJDF6

Membres del grup de recerca IMSE (anteriorment MEDIS) van assistir i presentar diferents comunicacions dels diferents projectes i recerques amb les quals estan treballant al II Congreso Internacional sobre ciencia, feminismo y masculinidades (CICFEM) els dies 28 i 29 de febrer a València.

CICFEM té com a finalitat centrar-se en les evidències científiques relacionades amb el feminisme i les noves masculinitats. En aquesta segona edició van participar persones universitàries de totes les disciplines per aportar evidències de les millores que s’estan duent a terme en línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides per l’estratègia. Es van presentar les principals evidències científiques per superar la violència de gènere i la desigualtat a través de les veus de les víctimes, els i les representants polítiques, investigadores i investigadors de totes les disciplines.