Regina Gairal del grup IMSE (anteriorment MEDIS) es seleccionada por formar part de la iniciativa: #Mujeres divulgadoras

Regina Gairal del grup IMSE (anteriorment MEDIS) es seleccionada por formar part de la iniciativa: #Mujeres divulgadoras

#MujeresDivulgadoras: ciencia con voz de mujer

La literatura científica mostra la problemàtica mundial referent a la bretxa de gènere i, l’àmbit científic no està exempt d’aquesta desigualtat. És per aquest motiu que es va crear un moviment per visualitzar a les dones del món de les ciències: #MujeresDivulgadoras: ciencia con voz de mujer.

La nostra companya Regina Gairal va ser seleccionada com una de les 30 dones de les diferents àrees de les ciències per formar part d’aquesta iniciativa que estava formada per dones físiques, matemàtiques, biòlogues, arqueòlogues, antropòlogues…

Dr. Regina Gairal