XII Jornades d’Infància i Educació Social

XII Jornades d’Infància i Educació Social

XII Jornades d'Infància i Educació Social. Educadores i educadors socials: professionals del sistema de protecció a la infància i l'adolescència

El passat 22 de novembre Regina Gairal va ser convidada a participar en les XII Jornades d’Infància i Educació Social. Educadores i educadors socials: professionals del sistema de protecció a la infància i l’adolescència organitzades pel CEESC (Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya).

En aquestes jornades va participar en la taula rodona que tractava de la funció educativa dels professionals de l’Educació Social que treballen en centres residencials d’acció educativa. En concret es va centrar a reflexionar, dialogar i compartir sobre la importància de realitzar una pràctica professional rigorosa i científica en els centres residencials d’acció educativa.

A la dreta Dr. Regina Gairal del grup MEDIS